WINKEL & WEBSHOP

Zoek je een mooi cadeau met
een goed verhaal?

Dan ben je bij WAAR aan de Marktstraat 1a/b in Apeldoorn aan het juiste adres.
Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan eerlijke en duurzame producten op het gebied van eten, mode, koken, verzorging en wonen. Van een kraamcadeau tot een verjaardagscadeau voor mannen of vrouwen, van Moederdag tot een passend relatiegeschenk en van een housewarming pakket tot een bedankje voor de juf; er is voor iedereen wat leuks te vinden in de winkel.
De cadeaus worden met zorg voor je ingepakt. Dat maakt het nóg leuker om te geven! En is de buit binnen, plof dan neer voor een heerlijke cappuccino en een vers gebakje in de koffiehoek.

Bezoek onze webshop

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • Fairtrade- en duurzame producten waarmee we de wereld een beetje mooier maken. Klik hier voor onze merken.
  • Originele cadeaus voor mannen en vrouwen, jong en oud.
  • Lokale producten; met liefde gemaakt in Apeldoorn.
  • Fairtrade relatiegeschenken en kerstpakketten die bijdragen aan een beter milieu. Klik hier voor meer informatie.

Online winkelen

Kijk ook gerust eens op onze landelijke webshop. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste product op voorraad is in de winkel, plaats dan een bestelling online en kies voor de optie ‘afhalen in de winkel’. Er zitten dan geen verzendkosten aan verbonden en je betaalt pas in de winkel.

Sommige merken worden alleen verkocht bij WAAR Apeldoorn en zijn niet terug te vinden op de landelijke webshop. Kijk dan op socialmediakanalen of op de website van de merken en plaats via de mail de gewenste bestelling! Dit mag naar apeldoorn@ditiswaar.nl.

We kunnen uiteraard alle bestellingen mooi inpakken en indien nodig ook versturen met de fietskoerier!