RELATIEGESCHENKEN

Ben je als bedrijf begaan met het milieu en de maatschappij?

Laat je dan door ons inspireren voor de leukste relatiegeschenken! We hebben een breed aanbod aan milieuvriendelijke en fairtradeproducten die ook nog bedrukt kunnen worden met een eigen logo! Hieronder een aantal suggesties, maar we hebben nog veel meer mogelijkheden. Vraag gerust naar meer informatie via apeldoorn@ditiswaar.nl.

Uitwisbaar notitieboek

Ga papierverspilling tegen en plant ook gelijk nieuwe bomen door het aanschaffen en uitdelen van de uitwisbare notitieboeken. De notitieboeken zijn voorzien van een hardcover van bamboe of een softcover van karton en hebben whiteboard pagina’s waarop de aantekeningen gemaakt kunnen worden en vervolgens weer uitgewist met een bijpassende pen. Als er met de hand overheen geveegd wordt, dan blijft de tekst dus wel zichtbaar. De aantekeningen kunnen ook worden opgeslagen op de app die erbij hoort.

Bloeipapier

Een boodschap verspreiden naar relaties op een originele en duurzame manier? Laat het dan drukken op bloeipapier! Dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoenresten gemaakt waar bloemen, groente- of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd, groeien er fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit.

Duurzame bekers & flessen

Plastic waterflesjes en kartonnen bekers zijn helemaal niet meer van deze tijd. En toch hebben veel bedrijven dit nog! Daarnaast kan je er altijd meerdere van gebruiken; één voor op kantoor, één voor in de auto, tijdens het sporten of als er eentje net in de vaatwasser zit. Wij hebben een brede collectie aan bamboe koffiebekers, rvs-thermoflessen en waterflessen die alle bedrukt kunnen worden met een gewenste logo.

Paraplu

Eigenlijk moeten we het een petflesplu noemen. Onze paraplus worden namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo blijven niet alleen jouw relaties en klanten droog, maar blijven de oceanen ook nog eens schoon. Het zijn fijne grote paraplus met een stevig handvat. Ideaal voor die heerlijke Nederlandse regenbuien.

Een luchtzuiverende plant

Naast het feit dat een plant cadeau geven altijd een leuk idee is om sfeer te creëren op kantoor (of in huis), hebben onze Ogreen planten ook nog een nuttige werking.

De Ogreen Clean Machines zijn luchtzuiverende planten die vluchtige stoffen uit de lucht verwijderen. De bladeren nemen de ongezonde stoffen op van bijvoorbeeld de stralingen van apparatuur, waardoor de luchtkwaliteit binnenshuis verbetert.

In samenwerking met wetenschappelijke partners bij Fytagoras wordt elke plant getest in een laboratorium. Alleen planten die meer dan 10m2 aan lucht zuiveren mogen zichzelf Ogreen Clean Machine noemen.

Daarnaast worden ze milieubewust gekweekt en zijn de verpakkingen duurzaam en milieuvriendelijk. Een écht groen plantje dus. Niet alleen door de kleur.